Earth Line

Premium gecertificeerd natuurlijke huidverzorging voor elke huid met uitzonderlijk pure ingrediënten.

 

Earth Line website

Earth Line Skin en Body Care producten combineren de zuiverste plan­ten- en kruidenextracten uit de natuur in een basis van vitamine E, om een natuurlijk mooie en gezonde huid te ondersteunen.

Alle producten onderscheiden zich door het BDIH- en ICADA keurmerk voor natuurcosmetica, worden gecontroleerd en gecertificeerd door Eco-Control en de meeste producten zijn geschikt voor veganisten. Deze keurmerken garanderen gezonde en 100% natuurlijke ingrediënten, ecologische verdraagbaarheid en het bevorderen van eerlijke handel. Alle Earth Line producten zijn ontwikkeld met 100% natuurlijke ingrediënten en bevatten geen paraffine, parabenen, synthetische stoffen of parfums.

Steeds meer mensen kampen met huidproblemen. Uit onderzoek van de afdeling dermatologie van het VU Medisch Centrum in Amsterdam blijkt dat maar liefst een op de drie mensen een gevoelige huid heeft. Daarvan is bij een op de tien zelfs sprake van een huidallergie, die wordt veroorzaakt door synthetische ingrediënten in huidverzorgingsproducten zoals paraffine, parfum, kleurstoffen en parabenen.

Onze huid is ons grootste orgaan en absorbeert veel. Alles wat op de huid wordt gebracht kan in het lichaam komen. Dit is de reden waarom de zuiverste ingre­diënten van vitaal belang zijn.


Alle Earth Line producten zijn ontwikkeld met
100% gecertificeerd natuurlijke ingrediënten en zijn natuurzuiver.


 

Frenchtop, specialist in uiterlijke & innerlijke huidverzorging