Puur Rineke

100% voedingswaarde, verder niks

 

Puur Rineke website

Puur Rineke is opgericht door Rineke Dijkinga en staat voor (h)eerlijke biologische producten met ingrediënten die een bijdrage leve­ren aan je energie en gezondheid. Dus geen toevoegingen zoals gistextracten, geraffineerd zout, ei- en melkpoeders, suikers, vulmiddelen of smaakverster­kers. Duidelijkheid over de herkomst van de ingrediënten. Puur Rineke streeft naar zoveel mogelijk ingrediënten van Nederlandse origine. We zetten ons hier dagelijks voor in.

Puur Rineke staat voor een gezond beheer van de aarde, bodem en biodiversi­teit. 100 procent voedingswaarde is alleen mogelijk met duurzame productie­methoden, bodembeheer en verstandige keuzes van gewassen.

Als de bodem uitgeput is zullen er weinig voedingswaarden aanwezig zijn in het gewas. Puur Ri­neke werkt samen met de (Nederlandse) boer om de bodem levend, vruchtbaar en voedingsrijk te houden. Zo weten we zeker dat onze gebruikte ingrediënten boordevol voedingsstoffen zitten. Met Puur Rineke producten zet je zelf in een handomdraai iets lekkers op tafel dat je gezondheid dient.


(H)eerlijk Westerwolds land

Voor bijen, bodem, boeren en jouw bord


 

Frenchtop, specialist in uiterlijke & innerlijke huidverzorging